In samenwerking met Geas Energiewacht biedt Reggewoon zonnepanelen aan. Laat vrijblijvend uw belangstelling weten en vul het contactformulier in. Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook.

Helaas is niet elke woning geschikt voor zonnepanelen. Of het zin heeft om zonnepanelen te plaatsen, is afhankelijk van de ligging van uw woning en of het dak geschikt is.

Ligging

Hoge bomen kunnen bijvoorbeeld veel zon wegnemen. Daarnaast is de ligging van de panelen ten opzichte van de zon ook bepalend voor de opbrengst van zonne energie. Check op www.zonatlas.nl of de ligging van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Dak

Ook moet het dak van uw woning geschikt zijn om zonnepanelen op aan te brengen. Wanneer dit niet zo is, dan kan Reggewoon besluiten geen zonnepanelen te plaatsen.

Hoeveel zonnepanelen opleveren, hangt onder andere af van het aantal zonnepanelen, de ligging en de hoeveelheid zon op uw dak. Als u besluit om gebruik te maken van dit aanbod, dan plaatsen wij maximaal 12 zonnepanelen op uw dak. Afhankelijk van de beschikbare ruimte. 

Afhankelijk van uw stroomverbruik bespaart u bij 10 panelen al snel een zo’n 300,00 euro per jaar.

Per zonnepaneel brengen wij per maand € 1,60 (als servicekosten) in rekening. De gemiddelde opbrengst per zonnepaneel bedraagt circa € 4,-. Per paneel kunt u dus tot wel € 2,40 per maand besparen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden