Doelgroepen

Of het nu gaat om jongeren, gezinnen, ouderen, woningzoekenden die extra zorg nodig hebben, of woningzoekenden die een beperking hebben: iedereen heeft zijn eigen woonwensen. Wij hebben voor iedere woningzoekende een passende woning.

Jongeren

Jongeren tussen de 18 en 23 jaar mogen alleen een woning huren onder de € 412,02. Woningen voor jongeren zijn schaars. Om de jongeren een kans te geven, reserveren we bepaalde appartementen voor deze groep.

Tijdelijke korting op huur

Jongeren onder de 23 jaar krijgen korting op de huur. Als een jongerenappartement vrij komt, staat bij de advertentie van het woningaanbod de huurprijs en de korting vermeld. De korting vervalt, zodra de huurder of de medebewoner 23 jaar wordt.
Meer informatie vindt u in de brochure 'Korting op jongerenappartementen'.

Gezinnen

Onze woningen voor gezinnen vindt u verspreid in de gemeenten Wierden en Hellendoorn. 

Senioren

Wij verhuren verspreid in de gemeenten seniorenwoningen en seniorenappartementen. Door de goede samenwerking met andere instanties kunnen wij u een ruime keuze aanbieden.

Minder validen

Heeft u aanpassingen nodig in de woning om zelfstandig te kunnen wonen? Schrijf u dan in, want wij verhuren ook aangepaste woningen en rolstoelgeschikte woningen.

Wonen met zorg

Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen, hebben wij ook woningen waarbij de zorg centraal geregeld is. Deze woningen worden alleen aangeboden aan woningzoekenden met een CIZ-indicatie en/of een medische verhuisindicatie.