Spelregels

Wilt u een woning van Reggewoon huren? Schrijf u dan in. Vanaf dat moment kunt u reageren op ons woningaanbod.

Hoe kom ik in aanmerking?

Wanneer u een woning wilt huren van Reggewoon, moet u zich inschrijven als woningzoekende. Dit kan alleen als u minimaal 18 jaar bent en beschikt over de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning. Ook is het van belang dat de huurprijs van de woning past bij uw inkomen, volgens de regels van passend toewijzen.

Reageren op een woning

Elke woensdag staat het actueel woningaanbod op onze website met alle woningen die vrij komen of direct te huur zijn. Zodra u ingeschreven staat, kunt u reageren op het woningaanbod. Bij het aanbieden van een woning hebben wij direct uw inkomensverklaring van de Belastingdienst nodig. Vraag deze vandaag nog kosteloos online aan via Mijn Belastingdienst. U kunt de inkomensverklaring direct printen. Of bel de BelastingTelefoon 0800 05 43.

Aanbieden van een woning

Woningen worden aangeboden aan degene die het langst ingeschreven staat. U moet wel voldoen aan de eisen die bij de advertentie van de woning staan. Woningen in de dorpen Haarle, Daarle en Daarlerveen worden bij voorrang toegewezen aan kandidaten met een binding met deze dorpen. U heeft een binding als u, volgens Burgerzaken, al minimaal één jaar in desbetreffend dorp woont.

Wachttijden

Elke woensdag vindt u de uitslag van de toewijzing van de woningen op deze site. Zo kunt u zien hoe lang een woningzoekende ingeschreven heeft gestaan. U kunt dan zelf inschatten hoe lang u nog ongeveer moet wachten.