2 juli 2020

Het coronavirus: zo gaat Reggewoon hiermee om!

Reggewoon volgt de adviezen van de RIVM om het besmettingsgevaar van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Voor uw en onze veiligheid zijn onze kantoren in Wierden en Nijverdal tijdelijk gesloten.

Vraag? Bel of mail ons! 
Medewerkers van Reggewoon werken zoveel mogelijk vanuit huis en ook onze wijkbeheerder is beperkt werkzaam in de wijk. Wel zijn we tijdens kantoortijden altijd telefonisch bereikbaar. Is uw vraag niet dringend? Stuur dan een e-mail naar info@reggewoon.nl.

Reparatieverzoeken
Reparatieverzoeken kunt u telefonisch of online via Mijn Reggewoon aan ons doorgeven. We doen er alles aan om uw woning in goede conditie te houden, zodat u zonder zorgen kunt huren.

Onderhoudswerkzaamheden aan uw woning 
Vanaf maandag 11 mei hervat Reggewoon geplande onderhoudswerkzaamheden in woningen. Geldt dat voor uw woning? Dan nemen we hiervoor eerst contact met u op. U mag zelf aangeven of onderhoudswerkzaamheden in uw woning doorgaan. Het gaat hier bovendien om werkzaamheden, die we binnen één dagdeel (maximaal 4 uur) kunnen afronden. Buitenwerkzaamheden gaan door, mits de (onder)aannemer geen contact heeft met huurders. Veiligheid staat bij de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden voorop.

Bescherming van uw en onze gezondheid
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij het maken van een afspraak vragen we of u of uw huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben die lijken op het coronavirus. Bij aankomst doen we deze check nogmaals. Twijfelt u? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Bent u 70 jaar of ouder of behoort u tot de kwetsbare doelgroep (klik hier voor een beschrijving van de risicogroepen)? Vanaf nu mogen wij ook weer bij u werkzaamheden verrichten, mits u hiervoor toestemming geeft.

Medewerkers houden tijdens de werkzaamheden afstand en vragen u niet in dezelfde ruimte te zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon van Reggewoon.

Ons woningaanbod en onze woningaanbiedingen  
Het aanbieden van onze woningen zal iets anders gaan dan dat u gewend bent. Bent u 1e kandidaat voor een woning? Dan nemen wij telefonisch contact met u op. Wij bespreken dan met u hoe de aanbieding verder verloopt.

Woninginspecties en opleveringen 
Ook dit gaat iets anders dan dat u gewend bent. Gaat u de huur opzeggen of heeft u al opgezegd? Dan bellen wij u en overleggen met u hoe u de woning oplevert en op welke manier wij de inspecties gaan uitvoeren. 

Financiële problemen? 
Komt u financieel in de knel, omdat uw inkomen wegvalt of daalt? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via incasso@reggewoon.nl of bel ons even. Wij denken graag met u mee.

Dank voor uw begrip 
We houden de ontwikkelingen over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Als onze manier van werken wijzigt, dan melden wij dat op onze website, Facebook en Twitter. We bedanken u voor uw begrip.