19 maart 2020

Laatste nieuws! Reggewoon neemt de volgende maatregelen tegen het coronavirus

Reggewoon volgt het advies van de RIVM op om het besmettingsgevaar voor het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Voor u en onze veiligheid zijn onze kantoren in Wierden en Nijverdal tijdelijk gesloten. Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april.

Vraag? Bel of mail ons!
Medewerkers van Reggewoon werken zo veel mogelijk vanuit huis. Zo blijven we tijdens kantoortijden telefonisch of per e-mail bereikbaar. Is uw vraag niet dringend? Stuur dan een e-mail naar info@reggewoon.nl

Spoedreparaties
We voeren alleen spoedreparaties uit (denk aan calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een lekkage of gaslek). Overige reparaties stellen we uit. Neemt u bij twijfel contact op met Reggewoon via 0548 63 16 16 (Nijverdal) of 0546 577 440 (Wierden).

Onderhoudswerkzaamheden aan uw woning
Bij (groot) onderhoud maken we verschil tussen werkzaamheden binnen en buiten de woning. We starten in geen geval in uw woning met werkzaamheden. De (onder)aannemer mag buiten wel starten met werkzaamheden, mits er geen contact gelegd wordt met u, als huurder. Zo willen we de veiligheid waarborgen.

Werkzaamheden die al gestart zijn, worden op een verantwoorde wijze, zonder persoonlijk contact afgerond. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact op met uw contactpersoon van Reggewoon.

Gereageerd op een woning? Reactietermijn is verlengd naar 6 april!
Mogelijk heeft u al gereageerd op één of meerdere woningen. Dan is het belangrijk voor u om te weten dat we de reactietermijn hebben verlengd naar 6 april.

We plaatsen op dit moment geen vrijgekomen woningen meer op onze website, omdat het op dit moment niet duidelijk is wanneer de woningen beschikbaar zijn. Als de genomen maatregelen (om het coronavirus te bestrijden) worden versoepeld, starten we met het aanbieden van woningen.  

Woninginspecties en opleveringen
Bij huuropzeggingen vinden op dit moment geen voor- of eindopnames plaats. We adviseren u op de dag dat uw huurovereenkomst eindigt (of eerder) de woning af te sluiten en de sleutels in de brievenbus bij ons op kantoor te deponeren. Na 6 april nemen we contact met u op voor de opname van uw woning.

Dank voor uw begrip
We houden de ontwikkelingen over het Corona-virus nauwlettend in de gaten. Als onze manier van werken wijzigt, dan melden wij dat op onze website, Facebook en Twitter. We danken u alvast voor uw begrip!