12 maart 2019

Wooncafé Huren of kopen

Donderdagavond 28 maart organiseren wij samen met Rabobank Noord en West Twente het Wooncafé Huren of kopen. Tijdens het Wooncafé stap je tussen 18.30 en 21.00 uur met al jouw woonvragen binnen bij Reggewoon, Storkstraat 11 in Nijverdal.

Loop vrijblijvend binnen
In het Wooncafé ga je vrijblijvend en kosteloos in gesprek met medewerkers van Reggewoon en financieel adviseurs van Rabobank Noord en West Twente. Ontvang persoonlijk advies op basis van jouw recente inkomensgegevens. Ook kun je de presentatie 'Huren of kopen?' van Eef van Opdorp bijwonen. Onder het genot van een drankje worden al jouw vragen beantwoord.

Presentatie Eef van Opdorp
Tijdens het Wooncafé verzorgt Eef van Opdorp om 19.00 en 20.00 uur de lezing ‘Huren of kopen?’. Geen muffe lezing maar actuele tips, humor, actie en een frisse blik op je eigen geldzaken. Eef van Opdorp is specialist in actuele en ingewikkelde zaken simpel maken. Geen theoretisch geleuter maar praktische oplossingen. Je kunt Eef van Opdorp onder andere kennen van het TV-programma ‘Uitstel van executie’.