2 november 2018

Reggewoon doet vrijwilligersklussen bij Aveleijn en JP van den Bent

Medewerkers van Reggewoon hebben afgelopen woensdag en donderdag vrijwilligerswerk gedaan in het kader van Reggewoon Doet.

Samen met bewoners en begeleiders van Stichting Aveleijn is de tuin van woonlocatie ‘Kruidenlaan’ in Nijverdal winterklaar gemaakt.  Op donderdag stak een aantal medewerkers de handen uit de mouwen bij een locatie van stichting JP van den Bent in Wierden voor opruimwerkzaamheden.

ReggewoonDoet
Reggewoon staat midden in de samenleving. We voelen ons verantwoordelijk en dragen graag ons steentje bij aan een leefbare samenleving. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst een ReggewoonDoet. Het idee is natuurlijk afkomstig van de vrijwilligersactie NLDoet, jaarlijks georganiseerd door het Oranjefonds. Dit jaar zetten wij ons op andere tijdstippen in en daarom noemen we het simpelweg ReggewoonDoet.

Noaberschap
“Het initiatief zet noaberschap weer op de kaart. Het omzien naar elkaar is in deze tijd juist hard nodig. Bovendien is het een manier om één van onze doelgroepen beter te leren kennen”, aldus directeur-bestuurder John Olde Olthof. Alle reden voor Reggewoon om dit initiatief volgend jaar een vervolg te geven.