28 juni 2018

Reggewoon beloont vijftig jaar trouw huurderschap

Op woensdagmiddag 27 juni heeft Reggewoon huurders die 50 jaar of langer in dezelfde woning wonen in het zonnetje gezet. Maar liefst 65 huurders kwamen deze middag naar het Centrum in Nijverdal voor een gezellige ontmoeting.

“Een woning van vijftig jaar oud is niet zo bijzonder. Maar huurders die vijftig jaar of langer in dezelfde woning wonen, dat is speciaal”, aldus directeur-bestuurder John Olde Olthof. Reden dat Reggewoon juist deze trouwe huurders wil belonen en in het zonnetje wil zetten. 

Onder het genot van een hapje en een drankje met iets lekkers sprak John Olde Olthof de huurders toe en werden er herinneringen opgehaald door bewoners. Speciaal voor deze middag trad ook spreker en dichter Herman Kampman op, muzikaal ondersteund door Jan Niewold. 

Natuurlijk kregen de trouwe huurders ook de gelegenheid met elkaar te praten. Daarnaast kregen ze een leuke attentie met bloemen. 

Dit is de eerste keer dat corporatie Reggewoon trouwe huurders verrast die vijftig jaar of langer op hetzelfde adres wonen. De voormalige SWWE had deze gewoonte voor haar huurders in de gemeente Wierden al wel.