9 april 2018

Kom naar het Jongeren Talents-Event!

Ben je jonger dan 27 en op zoek naar een baan en/of opleiding en wil je daar graag ondersteuning bij? Kom dan dinsdag 24 april naar het Jongeren Talents-Event in Murphy's Irisch Pub in Nijverdal.

Waarom dit project?
In de gemeente Hellendoorn zijn we een project gestart om jongeren in beeld te brengen en te activeren. We gaan op zoek naar verborgen talenten, want iedereen heeft talent! Het vinden van een baan kan lastig zijn als je geen of te weinig werkervaring hebt en ook niet over het juiste netwerk beschikt. Dat is natuurlijk zonde en daarom willen wij je graag helpen.

Voor wie?
Met dit project richten wij ons op jongeren tussen de 18 en 27 jaar die momenteel zonder werk thuis zitten en ook geen opleiding volgen.

Wat kunt je verwachten?
Veel lokale ondernemers zijn maatschappelijk betrokken en juist op zoek naar nieuw arbeidspotentieel. Zij willen speciaal voor dit project werktrajecten en stageplekken beschikbaar stellen en wij bieden jou daarbij de nodige begeleiding (van persoonlijke gesprekken tot interessante workshops). Ons uiteindelijke doel is om jou te helpen aan een leuke betaalde baan. Dit doen wij geheel gratis!

Dus kom ook op dinsdag 24 april van 15.30 tot 18.00 uur naar Murphy's Irisch Pub, Markt 3 in Nijverdal!

Benieuwd naar het programma? Klik dan hier.