22 september 2017

Doe mee aan het leefbaarheidsonderzoek 2017 en maak kans op een cadeaubon!

Woont u met plezier in uw eigen omgeving? Dat willen de gemeente Hellendoorn en woningcorporatie Reggewoon graag weten. Om op basis van die informatie de leefbaarheid in kernen en wijken blijvend te kunnen bevorderen. Daarom voeren we regelmatig een leefbaarheidsonderzoek uit.

Op dit moment loopt er weer zo’n onderzoek. Uit alle inwoners is daarvoor een representatieve steekproef genomen. De inwoners uit die steekproef worden in week 38 uitgenodigd een online vragenlijst in te vullen over hun woonomgeving, de veiligheid daar en eventuele overlast.

Alle inwoners uit de gemeente Hellendoorn mogen meedoen, graag zelfs
Maar hoe meer informatie hoe beter. Ook de mening van inwoners die niet binnen de steekproef vallen, vinden we daarom van belang. U bent als inwoner van de gemeente Hellendoorn dus van harte uitgenodigd om de ‘openbare enquête’ in te vullen. 

Klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen
Dat kan online via https://survey.rigo.nl/hellendoorn2017. U heeft daarvoor, in tegenstelling tot de mensen die deel uitmaken van de steekproef, geen inlogcode nodig. Uiteraard doen we niet aan leeftijdsdiscriminatie, maar we roepen met name ook mensen onder de 45 jaar op de enquête in te vullen, omdat die groep meestal ondervertegenwoordigd is in dergelijke onderzoeken.

Maak kans op een cadeaubon
Door de vragenlijst in te vullen maakt u kans op één van de 40 cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. De resultaten van het onderzoek worden online gepubliceerd via de websites van de gemeente en de woningcorporatie.