Geen objecten gevonden

Passend toewijzen

Invoering Woningwet

De invoering van de Woningwet verplicht ons om passend toe te wijzen. Dit betekent dat wij bij het aanbieden van onze sociale huurwoningen rekening houden met het inkomen en de grootte van uw huishouden. Bekijk de inkomenstabel om te zien wat het maximale huurbedrag van een woning in uw situatie mag zijn.

(Toekomstig) vermogen?

Heeft u AOW en is uw totale inkomen te laag voor een iets duurdere huurwoning, maar wilt u deze wel huren op basis van een (toekomstig) vermogen? Het kan zijn dat wij u deze uitzondering kunnen geven. Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag nu al met u in gesprek over uw mogelijkheden. Het duurt even voordat wij definitief kunnen zeggen of u een uitzondering krijgt.  Daarom kunt u geen uitzondering vragen voor een woning die wij op dit moment aan onze woningzoekenden aanbieden. 

Bij het accepteren van een woning controleren wij uw gegevens

Het is belangrijk dat de gegevens in uw inschrijving kloppen. Zodra er veranderingen in uw inkomen of huishoudgrootte zijn, pas dit dan direct aan. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf. U komt niet in aanmerking voor de woning als de informatie over uw inkomen, huishoudgrootte of leeftijd niet blijkt te kloppen.

Deel deze pagina