Vacatures: twee enthousiaste medewerkers Klant & Contact m/v

Reggewoon zoekt twee enthousiaste en ambitieuze medewerkers Klant & Contact m/v, tussen de 24 – 36 uur p/w (uren zijn in overleg bespreekbaar). In deze uitdagende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je verstrekt informatie en draagt zorg voor een correcte afhandeling van veelvoorkomende klantvragen en aanvragen.

Tevens zorg je voor de juiste verwerking en het inplannen van onderhoudswerkzaamheden en inspecties. Daarnaast voer je aftersales uit en zorg je mede voor het optimaliseren van onze dienstverlening met als primair doel een tevreden klant.   

Wat heb jij in huis?

  • een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • een nauwkeurige werkhouding
  • beschikbaar op alle werkdagen, flexibiliteit is een pré
  • enthousiast over onze kernwaarden doen, dichtbij, duurzaam en samen

Wat bieden wij?

Naast bevlogen collega’s en een prettige werksfeer, bieden wij een functie tussen de 24 - 36 uur p/w (uren zijn in overleg bespreekbaar) met veel uitdagingen. Het salaris is conform schaal F van de CAO woondiensten. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Het gaat om een periode van 1 jaar.

Herken jij jezelf hierin?

Dan ontvangen we graag jouw reactie. Vertel in een korte motivatie met curriculum vitae wie je bent en waarom jij enthousiast bent over deze functie. Je reactie stuur je vóór 29 maart 2019 naar kbeernink@reggewoon.nl  t.a.v. Kitty Beernink, HR Adviseur.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Lennart Onwijn, manager Wonen, op tel. 0548 631 616 of via lonwijn@reggewoon.nl.

Meer informatie over Reggewoon vind je op onze website www.reggewoon.nl. Bekijk vooral ook onze animatie. In 90 seconden vertellen we jou meer over onze speerpunten.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 3 april 2019.