We gaan van start met de bouw van 53 appartementen op de oude locatie van het Spoortheater in Nijverdal

Publicatiedatum: 05-06-2020

De bouwborden zijn geplaatst! We gaan van start met de bouw van 53 appartementen op de oude locatie van het Spoortheater in Nijverdal. De appartementen zijn verdeeld over 3 appartementencomplexen.

 

Van deze 53 appartementen is een appartementencomplex met 11 huurappartementen bestemd voor Reggewoon. De twee andere appartementencomplexen zijn bestemd voor cliƫnten van JP van den Bent (16 appartementen) en de RIBW (26 appartementen). In het ontwerp zal straks de karakteristieke gevel van het Spoortheater te herkennen zijn.

Energieneutraal
De appartementen worden energieneutraal. Zo zal de woning bij een normaal leefpatroon gemiddeld evenveel energie gebruiken als de aangebrachte zonnepanelen opwekken. U kunt dan denken aan het verwarmen van de woning, maar ook aan het gebruik van huishoudelijke apparaten.

Voor de opwekking moeten we daarom veel zonnepanelen plaatsen. Deze worden zoveel mogelijk op de daken van de complexen geplaatst. Daarnaast komen er nog enkele carports met zonnepanelen. In de bodem komen bronnen voor de Warmte Koude Opslag. Dit werkt simpel gezegd als een omgekeerde koelkast. Met een warmtepomp pomp je in de zomer warm water in de bron. Om deze warmte in koudere periodes uit de grond te halen om de woning te verwarmen.

Verhuur
Als alles volgens planning verloopt, gaan we in oktober de woningen via ons wekelijks woningaanbod aanbieden. In november vindt de toewijzing plaats. Dit alles onder voorbehoud.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden