Reggewoon start de verhuur van 11 appartementen locatie Spoortheater

Publicatiedatum: 18-11-2020

 

Vanaf 25 november start de verhuur van 11 appartementen op de oude locatie van het Spoortheater in Nijverdal. In totaal komen er 3 appartementencomplexen op deze locatie. Eén complex is bestemd voor toekomstige huurders van Reggewoon. De twee andere appartementencomplexen zijn bestemd voor cliënten van JP van den Bent (16 appartementen) en de RIBW (26 appartementen).

Woningzoekenden die staan ingeschreven bij Reggewoon kunnen vanaf woensdag 25 november reageren op deze woningen. Twee woningen worden bij voorrang aangeboden aan starters, jongeren tot maximaal 30 jaar. Bij het aanbieden van de overige appartementen krijgen huidige huurders van Reggewoon, die een huurwoning achterlaten, voorrang. Op deze manier creëren we doorstroming in ons woningaanbod.

Levensloopgeschikt en energiezuinig

De woningen zijn levensloopgeschikt en energiezuinig. Goede isolatie, vloerverwarming, warmteterugwinning en zonnepanelen zorgen ervoor dat bewoners straks prettig wonen. De appartementen zijn CO2-neutraal en daarmee energiezuinig. Dit houdt in dat bij een gemiddeld gebruik de energiemeter na een volledig jaar op nul staat. Dat hangt natuurlijk af van de leefwijze van bewoners. Bij een normaal leefpatroon gebruiken de woningen gemiddeld evenveel energie als de aangebrachte zonnepanelen opwekken.

Vroegtijdige toewijzing biedt bewoners keuzevrijheid

Naar verwachting vindt de oplevering van de appartementen in het najaar van 2021 plaats. Reggewoon kiest ervoor de woningen nu al toe te wijzen. Zo kunnen bewoners straks nog een keuze maken in de kleur van de keuken en het tegelwerk voor keuken en het sanitair.

Belangstelling?

Op onze website vindt u de brochure Spoortheater met meer informatie over de toewijzingsvoorwaarden, zoals inkomen en huishoudgrootte. Ook krijgt u een indruk van de ligging, de plattegronden en de huurprijzen.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden