Reggewoon kiest voor woningzoekendenportaal met meer gebruikersgemak

Publicatiedatum: 12-10-2020

Midden november gaat Reggewoon over naar een nieuw woningzoekendenportaal. Het nieuwe portaal is straks meer servicegericht. Zo kunt u snel en gemakkelijk op zoek naar een nieuw huis.

 

Vorige week zijn alle woningzoekenden hierover schriftelijk geïnformeerd. Benieuwd wat deze verandering op dit moment betekent voor woningzoekenden? We vertellen het graag.

Is uw (juiste) e-mailadres bij ons bekend?

U heeft straks een e-mailadres nodig om uw inschrijving als woningzoekende te behouden en om te kunnen reageren op ons woningaanbod. Is uw (actuele) e-mailadres niet bekend bij ons? Geef dit dan bij voorkeur per e-mail door via inforeggewoonnl onder vermelding van uw gebruikersnaam. Uw gebruikersnaam vindt u in de brief die u van ons ontvangen hebt (zie ons kenmerk, bovenaan). Heeft u deze brief niet ontvangen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. 

Tijdelijk geen woningaanbod

Om over te kunnen stappen naar het nieuwe portaal bieden wij vanaf eind oktober tijdelijk geen woningen aan. Als alles volgens planning verloopt, beginnen wij vanaf woensdag 11 november weer met het aanbieden van woningen waarop u kunt reageren. Kijk voor de meest actuele informatie hierover op onze website.

Tip: vraag alvast een inkomensverklaring van de Belastingdienst op!

Om straks te kunnen reageren op woningen, is het nodig om een inkomensverklaring van de Belastingdienst aan te leveren. Vraag nu alvast kosteloos en online een inkomensverklaring op via Mijn Belastingdienst. U kunt de inkomensverklaring in het nieuwe portaal aanleveren.

Vragen?

Op 11 november ontvangen alle woningzoekenden van ons een e-mail met een instructie hoe u uw inschrijving kunt activeren. Heeft u nu al vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden