Reggewoon beloont vijftig jaar trouw huurderschap

Publicatiedatum: 22-06-2020

Reggewoon verrast deze week 18 huurders die 50 jaar of langer in dezelfde woning wonen met een bos bloemen. Jaarlijks nodigt Reggewoon huurders uit die 50 jaar in dezelfde woning wonen. Vanwege het coronavirus houden de 18 huurders die dit jaar deze mijlpaal behalen, dat nog tegoed.

Meneer Scharphof is één van de bewoners die al 50 jaar aan de Rijnstraat in Nijverdal woont. Ook hij ontving van Reggewoon een bos bloemen. Nog steeds woont hij met heel veel plezier in de woning. Meneer Scharphof: “50 jaar geleden kwamen we hier wonen samen met de buren. Het bijzondere is dat we in dit blok van vijf in vier huizen dit jaar ons 50-jarig woonjubileum vieren. Vanaf het eerste uur wonen we naast elkaar en hebben we goed contact. Dat is uniek.”

Feestelijke bijeenkomst
“Een woning van vijftig jaar oud is niet zo bijzonder. Maar huurders die vijftig jaar of langer in dezelfde woning wonen, dat is speciaal. We hopen deze trouwe huurders dan ook volgend jaar uit te kunnen nodigen voor een feestelijke bijeenkomst. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus”, aldus directeur-bestuurder John Olde Olthof. Alle reden dat Reggewoon juist deze trouwe huurders wil belonen en in het zonnetje wil zetten.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden