Het coronavirus: zo gaat Reggewoon hiermee om!

Publicatiedatum: 29-09-2020

Om het besmettingsgevaar van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, passen wij onze manier van werken voorlopig aan. Via deze pagina informeren wij u over de laatste ontwikkelingen.

 

Onze kantoren zijn gesloten

Voor uw en onze veiligheid en gezondheid zijn onze kantoren gesloten. Medewerkers van Reggewoon werken grotendeels vanuit huis. Wel zijn we tijdens kantoortijden altijd telefonisch bereikbaar. Een vraag? Bel of mail ons gerust!

Reparatieverzoeken en onderhoudswerkzaamheden

Reparatieverzoeken kunt u telefonisch, via mail of online via Mijn Reggewoon aan ons doorgeven. We doen er alles aan om uw woning in goede conditie te houden, zodat u zonder zorgen kunt huren.

Reggewoon voert onderhoudswerkzaamheden uit. U mag zelf aangeven of de werkzaamheden in uw woning doorgaan. Buitenwerkzaamheden gaan door, mits de (onder)aannemer geen contact heeft met huurders. Medewerkers houden tijdens de werkzaamheden afstand en vragen u niet in dezelfde ruimte te zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon van Reggewoon.

Bescherming van uw en onze gezondheid
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij het maken van een afspraak vragen we of u of uw huisgenoten geen gezondheidsklachten hebben die lijken op het coronavirus. Bij aankomst doen we deze check nogmaals. Twijfelt u? Dan maken we een nieuwe afspraak.

FinanciĆ«le problemen? 

Komt u financieel in de knel, omdat uw inkomen wegvalt of daalt? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via incassoreggewoonnl of bel ons even. Wij denken graag met u mee.

Ons woningaanbod en onze woningaanbiedingen

Het aanbieden van onze woningen zal anders gaan dan dat u gewend bent. Bent u 1e kandidaat voor een woning? Dan nemen wij telefonisch contact met u op. Wij bespreken dan met u hoe de aanbieding verder verloopt.

Dank voor uw begrip 
We houden de ontwikkelingen over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Als onze manier van werken wijzigt, dan melden wij dat op onze website, Facebook en Twitter. We danken u voor uw begrip. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden