Gratis fotoshoot voor huurders van Reggewoon

Publicatiedatum: 21-04-2020

Huur jij een woning van Reggewoon? Doe dan mee met de front door fotoshoot van de professionele fotograaf Mike Rikken op kosten van Reggewoon.

 

Reggewoon verdeelt 20 gratis fotoshoots onder haar huurders, onder voorwaarde dat wij de foto’s mogen gebruiken voor onze communicatie-uitingen, zoals ons bewonersmagazine, website en sociale mediakanalen. 

Laat je alleen, samen met je partner, gezin of huisdier fotograferen voor of achter jouw huis bij je eigen voor- of achterdeur en laat hiervan een mooie reportage maken. Zo heb je een herinnering aan een tijd waarin we met zijn allen opgesloten zitten in ons eigen huis. 

Mike Rikken, de Nijverdalse fotograaf, vraagt normaal gesproken voor zo’n shoot 50 euro. Een deel bestemd hij voor het goede doel. Hij koopt voor 15 euro waardebonnen bij de lokale horecaondernemers. De waardebonnen deelt Mike Rikken uit aan mensen die in de zorg werken. 

Zo heeft u een gratis mooie fotoreportage, de fotograaf werk, Reggewoon foto’s voor onze communicatiemiddelen en steunen we met z’n allen de lokale horecaondernemers en de zorg. 

Doe mee en geef je op via dichtbijreggewoonnl of bel 0548 63 16 16. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer door te geven.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden