Beste Buur Bokaal banken zijn geplaatst

Publicatiedatum: 17-12-2020

Eerder dit jaar maakten we bekend dat Jan en Roos Bosch uit Wierden en Henk en Ria van Braam uit Nijverdal de winnaars zijn van de Beste Buur Bokaal 2020. Deze ‘stille krachten’ ontvingen in september een bos bloemen, de bokaal en een dinercheque.

 

Bank symbool voor ontmoeting

Daarnaast mochten zij een plek uitkiezen waar wij een bankje plaatsen. Een bankje in de openbare ruimte dat symbool staat voor ontmoeting. Helemaal in deze tijd ervaren we het belang van elkaar fysiek ontmoeten.

Locaties

De bankjes zijn geplaatst. In de gemeente Wierden heeft het bankje een plek gekregen in het Dorpereschhoekje en in de gemeente Hellendoorn vind je het bankje op de hoek van de Ericaweg en de Noetselerweg in Nijverdal.

De bankjes zijn voorzien van een naamplaatje met daarop de namen van de winnaars. Hiermee blijven zij vereeuwigd als Beste Buren.

Stille krachten waarderen

Ieder jaar organiseert Reggewoon de Beste Buur Bokaal. Iedereen kan iemand uit de gemeente Wierden of Hellendoorn voordragen. Uit de voorgedragen bewoners kiest een jury een winnaar. Met de organisatie van de Beste Buur Bokaal willen we aandacht geven aan de stille krachten in wijken en buurten. De mensen die voor anderen klaarstaan en een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in een straat of buurt. Deze mensen vind het vaak heel normaal dat zij dit doen. Voor ons als verhuurder en zeker voor de buren is hun inzet goud waard. Deze inzet willen wij waarderen met de Beste Buur Bokaal. Op www.bestebuurbokaal.nl leest u er meer over.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden