Urgentie

 • 1

  Kom ik in aanmerking voor urgentie?

 • 2

  Urgentie aanvragen

  U leest de brochure Urgentie! Kom ik in aanmerking? en vult daarna het aanvraagformulier in. Om goed inzicht te krijgen in uw situatie vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, te tekenen, en samen met de gevraagde bijlagen bij ons in te leveren. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestiging via de mail. Hebben wij aanvullende informatie nodig? Dan is het mogelijk dat we contact met u opnemen en u eventueel uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

  Wilt u graag eerst uw situatie bespreken? Dat kan. Neemt u dan contcact op met een van onze sociaal consulenten voor het maken van een afspraak.

 • 3

  Beoordeling urgentie

  Onze sociaal consulent beoordeelt of wij uw aanvraag voorleggen aan de commissie Huisvesting.

 • 4

  Besluit commissie Huisvesting

  De sociaal consulent informeert u per brief of een urgentie heeft gekregen. 

 • 5

  Urgentie en dan?

  Als u een urgentie krijgt, betekent dit helaas niet dat wij direct een woning voor u hebben. U komt dan op een wachtlijst voor urgenten. Wij proberen u binnen zes maanden een woning aan te bieden. 

  U moet zelf voor een eventuele tijdelijke oplossing zorgen. Neemt u hiervoor ook eens een kijkje op www.pararius.nl of www.huurwoningen.nl. Dit zijn organisaties die ook in de gemeenten Wierden en Hellendoorn woningen verhuren.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden