Eigen onderhoudsdienst

Weten wat er speelt in de wijk, de buurten en goed contact met onze huurders vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij een eigen onderhoudsdienst. Door het uitvoeren van kleine klussen houden wij leuk contact met huurders. Voor een huurder is het fijn dat ze een bekend gezicht zien. En voor ons als organisatie biedt het een kijkje achter de deur.

Onze onderhoudsmedewerkers

Iedere wijk heeft zijn eigen vakman. Gerald Lohuis is onze onderhoudsmedewerker voor de gemeente Wierden. Leroy Brunsman voor de wijk Hellendoorn Zuid en Wiecher van Haarst voor de wijk Hellendoorn Noord.

Kleine reparaties

Gerarld, Leroy en Wiecher voeren kleine reparaties uit. Denk hierbij aan het repareren van een lekkende kraan of een deur die niet goed meer sluit. De onderhoudsmedewerkers hebben een eigen elektrische bus met gereedschap en een voorraad duurzame materialen. Zo repareren zij snel de meest voorkomende kleine reparaties. Is er iets defect in uw woning? Geef het door via onze website of bel even. Dan zorgen onze vakmannen ervoor dat het gerepareerd wordt.

 

 

Wat doet Reggewoon

In de Algemene Huurvoorwaarden staat onder andere dat wij verplicht zijn uw woning te onderhouden. Sommige werkzaamheden worden een keer in de vijf jaar uitgevoerd, andere eens per twee jaar of jaarlijks. Dit is afhankelijk van de soort werkzaamheden. Wanneer wij werkzaamheden aan uw woning gaan uitvoeren, wordt u altijd ruim op tijd geïnformeerd.

Wat verwachten wij van u

Van u verwachten wij dat u kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties zelf doet. Wordt u lid van het servicefonds? Dan vergoedt en regelt Reggewoon een groot aantal onderhoudswerkzaamheden die u als huurder normaal gesproken zelf moet doen. Meer informatie vindt u in de brochure Onderhoud en reparaties aan mijn woning.