Zonnepanelen

Huurders kunnen vanaf nu profiteren van zonnepanelen. Op deze manier wil Reggewoon een bijdrage leveren aan een beter milieu én huurders laten wonen tegen zo laag mogelijke woonlasten.

Hoe werkt het?
In samenwerking met Geas Energiewacht biedt Reggewoon zonnepanelen aan. Benieuwd of zonnepanelen ook op uw woning kunnen? Laat vrijblijvend uw belangstelling weten en vul het contactformulier in. Telefonisch aanmelden kan ook.

Geas Energiewacht neemt vervolgens contact met u op voor een opname. De installateur beoordeelt tijdens de opname of uw woning geschikt is. Als dat zo is, dan ontvangt u een persoonlijk voorstel. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat dit aanbod voor u betekent.

Wat levert het op?
Per zonnepaneel brengen wij per maand € 1,60 (als servicekosten) in rekening. De gemiddelde opbrengst per zonnepaneel bedraagt circa € 4,-. Per paneel kunt u dus tot wel € 2,40 per maand besparen.

Hoeveel zonnepanelen opleveren, hangt onder andere af van het aantal zonnepanelen, de ligging en de hoeveelheid zon op uw dak. Als u besluit om gebruik te maken van dit aanbod, dan plaatsen wij maximaal 12 zonnepanelen op uw dak. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak. 

Afhankelijk van uw stroomverbruik bespaart u bij 10 panelen al snel een zo’n 300,00 euro per jaar.

Is elke woning geschikt?
Helaas niet. Hoge bomen kunnen bijvoorbeeld veel zon wegnemen. Daarnaast is de ligging ook bepalend. Check op www.zonatlas.nl of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast moet het dak van uw woning geschikt zijn om zonnepanelen op aan te brengen. Wanneer dit niet zo is, dan kan Reggewoon besluiten geen zonnepanelen te plaatsen.

Loopt het storm met aanmeldingen?
Dan gaan we over tot loting. Reggewoon stelt jaarlijks een flink budget beschikbaar voor zonnepanelen. Loopt het storm met de aanmeldingen en is het budget (bijna) op? Dan is het mogelijk dat we overgaan tot loting en nieuwe inschrijvingen tijdelijk stopzetten. Als u zich nu aanmeldt, krijgt u medio april bericht van Geas Energiewacht over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning.