Zonnepanelen

Huurders kunnen profiteren van zonnepanelen. Op deze manier wil Reggewoon een bijdrage leveren aan een beter milieu én huurders laten wonen tegen zo laag mogelijke woonlasten.

Hoe werkt het?
In samenwerking met Geas Energiewacht biedt Reggewoon zonnepanelen aan. Benieuwd of zonnepanelen ook op uw woning kunnen? Laat vrijblijvend uw belangstelling weten en stuur ons een e-mail. Telefonisch aanmelden kan ook.

Geas Energiewacht beoordeelt tijdens een woningopname of uw dak geschikt is. Dat gebeurt aan de buitenzijde van uw woning. Als uw dak geschikt is, dan ontvangt u een persoonlijk voorstel. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat dit aanbod voor u betekent. Uiteraard krijgt u ook bericht van Reggewoon of Geas wanneer blijkt dat uw dak niet geschikt is.

Wat levert het op?
Per zonnepaneel brengen wij per maand € 1,60 (als servicekosten) in rekening. De gemiddelde opbrengst per zonnepaneel bedraagt circa € 4,-. Per paneel kunt u dus tot wel € 2,40 per maand besparen.

Hoeveel zonnepanelen opleveren, hangt onder andere af van het aantal zonnepanelen, de ligging en de hoeveelheid zon op uw dak. Als u besluit om gebruik te maken van dit aanbod, dan plaatsen wij maximaal 12 zonnepanelen op uw dak. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak. 

Afhankelijk van uw stroomverbruik bespaart u bij 10 panelen al snel een zo’n 300,00 euro per jaar.

Is elke woning geschikt?
Helaas niet. Hoge bomen kunnen bijvoorbeeld veel zon wegnemen. Daarnaast is de ligging ook bepalend. Check op www.zonatlas.nl of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast moet het dak van uw woning geschikt zijn om zonnepanelen op aan te brengen. Wanneer dit niet zo is, dan kan Reggewoon besluiten geen zonnepanelen te plaatsen.