Huurbetaling

Er zijn verschillende manieren om uw huur te betalen.

Automatische incasso

Bij automatische incasso geeft u ons toestemming om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Wij schrijven, iedere vijfde dag van de maand, het juiste huurbedrag af van uw rekening. Zo betaalt u de huur iedere maand op tijd. Is er een wijziging in het huurbedrag, dan wordt dit automatisch aangepast.

Bent u het niet eens met een afschrijving, dan heeft u nog een maand de tijd om uw bank te vragen het bedrag terug te storten.

Periodieke overboeking

U kunt ook uw bank opdracht geven het huurbedrag maandelijks aan ons over te maken. Houd er wel rekening mee dat u wijzigingen in het huurbedrag op tijd aan de bank doorgeeft. Zo voorkomt u dat het verkeerde huurbedrag wordt overgemaakt.

Internetbankieren

Het maandelijkse huurbedrag kunt u ook, uiterlijk op de eerste dag van de maand, via internetbankieren betalen. U geeft uw bank via internet opdracht om voor de eerste dag van de maand het juiste huurbedrag aan ons over te maken op IBAN NL28 RABO 0327 3422 50.

Betalen met de pinpas

Maakt u geen gebruik van bovengenoemde mogelijkheden? U kunt de huur ook per pinpas betalen aan de balie. In dit geval moet het huurbedrag de eerste van de maand betaald zijn. Let op: het is niet mogelijk om met contant geld te betalen!