Huurbetaling

Er zijn verschillende manieren om uw huur te betalen.

Automatische incasso

Bij automatische incasso geeft u ons toestemming om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Wij schrijven, iedere vijfde dag van de maand, het juiste huurbedrag af van uw rekening. Zo betaalt u de huur iedere maand op tijd. Is er een wijziging in het huurbedrag, dan wordt dit automatisch aangepast.

Bent u het niet eens met een afschrijving, dan heeft u nog een maand de tijd om uw bank te vragen het bedrag terug te storten.

Periodieke overboeking

U kunt ook uw bank opdracht geven het huurbedrag maandelijks aan ons over te maken. Houd er wel rekening mee dat u wijzigingen in het huurbedrag op tijd aan de bank doorgeeft. Zo voorkomt u dat het verkeerde huurbedrag wordt overgemaakt.

Internetbankieren

Het maandelijkse huurbedrag kunt u ook, uiterlijk op de eerste dag van de maand, via internetbankieren betalen. U geeft uw bank via internet opdracht om voor de eerste dag van de maand het juiste huurbedrag aan ons over te maken.

Betalen met de pinpas

Maakt u geen gebruik van bovengenoemde mogelijkheden? U kunt de huur ook per pinpas betalen aan de balie. In dit geval moet het huurbedrag de eerste van de maand betaald zijn. Let op: het is niet mogelijk om met contant geld te betalen!